Zaterdagopvang
Belangrijke cookie melding
Spelen op de boerderij op zaterdagen voor kinderen van 4 t/m 18 jaar.
Vanaf 6 september 2014 zullen we starten met een groepje kinderen met een hulpvraag op de zaterdag in de even weken op de Oude Nadorst.
Het spelen op de boerderij is om de week en is van 10.00 tot 16.00uur.

We hebben een flexibel speelaanbod met verschillende activiteiten gericht op kinderen die (tijdelijk) iets meer zorg en aandacht nodig hebben bij het vinden van structuur en de dag invulling. We kijken naar de verschillende behoeftes van de kinderen en we gaan hier de activiteiten op afstemmen. We willen graag dat iedereen aandacht krijgt en dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen naar hun behoefte.
We bieden activiteiten aan die stimuleren, activeren, uitdagen en ook rust geven. Enkele voorbeelden zijn: knutselen, spel, koken, dans/muziek en dieren verzorgen. Uiteraard maken we gebruik van onze eigen locatie, maar ook van de mogelijkheden van de Golden Raand (bijvoorbeeld paardrijden) en de dierenweide.
We hebben plek voor 3 tot 10 kinderen. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in een kleine groep kunnen spelen en kunnen leren van elkaar. Gezelligheid en plezier in de groep is daarbij erg belangrijk. Er is aandacht voor verzorging, veiligheid, duidelijkheid en structuur.

Voor meer informatie en intake kunt u contact opnemen met:
Greet Cazemier
  06-12 30 72 14
KM005
MB005
HB005