Werken met bosmaaier
Belangrijke cookie melding
Als je het leuk vindt om praktisch bezig te zijn en met machines te werken is de cursus ‘werken met de bosmaaier’ misschien iets voor jou. Wij organiseren op de Golden Raand het theorie- en praktijkgedeelte van deze cursus. Aan het einde van de cursus neemt een erkend bedrijf het examen af. Je behaalt dus een officieel getuigschrift.

Tijdens de cursus leer je aan de hand van een lesboek, aangevuld met beeldmateriaal en praktijkvoorbeelden, alles over je eigen veiligheid, de opbouw van de machine, snijgereedschappen en beschermkappen, en de werking en het onderhoud van de machine. Daarna leer je ook in de praktijk met de machine werken. Aan het eind van de cursus weet je hoe je op een verantwoorde manier gras, struiken en houtige gewassen kunt maaien.

De Golden Raand organiseert deze cursus voor groepen van maximaal 4 personen zodat er voldoende zorg en aandacht voor elke deelnemer is. Na inschrijving voor de cursus volgt eerst een intakegesprek om te kijken of de cursus ‘werken met de bosmaaier’ geschikt is voor jou. De cursus staat ook open voor mensen die geen zorgindicatie hebben en deze cursus gewoon interessant vinden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over kosten en inschrijving.
BM001