Wie zijn wij
Belangrijke cookie melding
Wie zijn wij

De Golden Raand is een innovatieve en groeiende partij binnen het zorgaanbod rond de stad Groningen en de gemeente het Hogeland. In 2002 zijn we gestart als zorgboerderij vanuit een bestaand melkveebedrijf, maar inmiddels zijn we veel meer dan dat. Vanuit verschillende locaties bieden we dagbesteding op divers werkvelden en kunnen we via samenwerkingsverbanden met professionele organisaties arbeidstraining, scholing en doorstroom naar werk bieden.

Team

Oprichter van zorgorganisatie de Golden Raand is Greet Cazemier, HBO verpleegkundige en al jaren werkzaam in de zorg. Vanaf 2002 doet zij dit met een eigen zorgboerderij. Inmiddels werken er zo’n 18 begeleiders op de verschillende locaties van de Golden Raand. Iedereen met eigen expertise en eigenwijsheid, en allemaal met grote betrokkenheid bij de deelnemers en de organisatie. Daarnaast werken op iedere locatie één of meerdere stagiaires van verschillende opleidingen en hebben wij enthousiaste vrijwilligers.

Deelnemers

Onze groepen zij heterogeen van samenstelling, zodat iedereen van elkaar kan leren. Daarnaast werken we niet alleen op onze locaties maar ook zoveel mogelijk daarbuiten, zoals in de horeca, de kinderboerderij, de groenvoorziening, op het sportveld en in de supermarkt.
BG002
BG001